Alströmergymnasiet
Vecka 21
Kökets Gröna: Bouletter, gräddsås och kokt potatis
Kökets Val: Pannbiff, gräddsås och potatis, lingon
Kökets Gröna: Gulärtsbiff serveras med varm couscoussallad
Kökets Val: Falukorv och makaroner, ketchup & senap
Kökets Gröna: Quornfilé, gräddfilsås samt potatis
Kökets Val: Ugnstekt lax, gräddfilsås samt potatis
Kökets Gröna: Rotfruktsmedaljong, bulgur och örtsås
Kökets Val: Pastagratäng med vårprimörer och bönor
Kökets Gröna: Soja stripes, bbq-sås och rostad potatis
Kökets Val: Kyckling drumsticks, bbq-sås och rostad potatis
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.