Asklidens förskola
Vecka 19
Frukost: Yoghurt med flingor, smörgås, pålägg, grönsak
Lunch: 5 -årings favoriträtt Pizza med skinka, salami, gurka, majs, paprika
Mellanmål: Yoghurt med flingor, knäckebröd, pålägg, grönsak
Frukost: Mannagrynsgröt med sylt, smörgås, pålägg, grönsak
Lunch: Frasbakad hoki med kokt potatis, kall sås, grönsaker
Mellanmål: Smörgås med pålägg, grönsak
Frukost: Smörgås med kokt ägg, kaviar, grönsak
Lunch: Morotssoppa med nybakat bröd, smör, pålägg, grönsak, brödkrutonger
Mellanmål: Raggmunk med lingonsylt, sallad
Kristi himmelsfärdsdag
Frukost: Yoghurt med flingor, smörgås, pålägg, grönsak
Lunch: Stekt potatis och stekt korv , sallad
Mellanmål: Smörgås med pålägg, grönsak, fruktfat
Till lunch serveras det dagligen en salladsbuffé, hårt bröd, mjölk och vatten. Med reservation för förändringar i menyn. Alla förskolor utesluter nötter, mandel, sesam i maten som serveras.