Ekebyhovskolan
Vecka 20
Korvstroganoff med ris
Vegetariskstroganoff med ris
Fiskfilé med pankocrust, limedressing samt kokt potatis
Vegetarisk risotto med citrondoftande sparris och primörer
Kyckling Bombay med krämigsås gjort på kokosgrädde samt bulgur
Vegetarisk Bombay med en supersmarriga tillbehör
Husets vegetariska pajer med potatissallad samt örtkräm
Pulled anamma med chiliglaze samt couscoussallad
Spagetti Bolognese
Spagetti med vegetariska inslag.
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat