Färentuna skola
Vecka 20
Pasta med ost -och broccolisås
Fussili med svampsås
Kolja "Björkeby"- gratinerad fisk med krispigt täcke på citron, persilja och vitlök serveras med skalad delikatess potatis
Spansk omelett med tomat, fetaost och potatis
Korvstroganoff serveras med basmatiris
Halloumistroganoff
Pad Thai- risnudlar med kyckling, böngroddar, salladslök och lime
Nudel wok med tofu, ägg och morötter
Fläskkarré med basilikakräm och rostade vårprimörer
Grillad spetskål med citron och fetaost
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött som kommer från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat