Gräsåkers förskola
Vecka 20
Potatisbullar, lingonsylt & keso
Mellis: Gröt med äppelmos och mjölk
Tuna melt pasta
Mellis: Mjölk, smörgås, pålägg och grönsak
Teryakikyckling & basmatiris
Mellis: Mjölk, smörgås, pålägg och frukt
Vegetarisk tacobuffé
Mellis: Mjölk, smörgås, pålägg och grönsak
Krämig blomkålssoppa & bröd
Mellis: Korv med bröd
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött som kommer från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 44% av våra inköp i förskolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat