Karolinska gymnasiet
Vecka 16
Pasta rosso
Ost & broccolisås
Till det serverar vi Fusilli
Polenta slice med zuccini och tomat
kokoscurry
Lime och örtstekt fisk
Till det serverar vi potatis hirs och en kallslagen hollandaise
Vårsoppa
Grönsakssoppa med asiatisk smak
Till det serverar vi nybakat bröd med spreads
Morotsbiffar
Kycklinggryta med currysmak
Sötpotatisgryta
Till det serverar vi Ris, bulgur och en dressing med ingefära och chili
Broccoli paj
Pytt i panna
Till det serverar vi mangoraja och rödbetor
Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.