Närlundaskolan
Vecka 20
Spagetti med kalkon - och ostsås
Spagetti med vegetarisk bolognese
Fiskburgare med rostad potatis, grönsaker och tartarsås
Hemmagjorda potatiskroketter med västerbottenost, stenbitsrom, gräddfil och hackad rödlök
Pasta Pesto med basilika, riven parmesan och rostade solroskärnor
Dagens fisk
Ugnsbakade tomater med fetaost och basilika
Raggmunk med lingonsylt och keso
Kroppkakor med skirat smör och lingonsylt
Tacobuffé med tortilla, nachos, grönsaker, riven ost, salsa, gräddfil och guacamole
Vegetarisk tacobuffé
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat