Nolhagaskolan
Vecka 21
Kökets gröna: Stroganoff med linser, ris och varm grönsak
Kökets rätt: Korv Stroganoff (Falukorv) ris och varm grönsak
Kökets gröna: Grönärtsbiff med kall örtsås och ugnsrostade grönsaker
Kökets rätt: Fiskpanett med kall örtsås med kokt potatis och ugnsrostade grönsaker
Kökets rätt 2: Couscoussallad med krämig dressing
Kökets gröna: Lasagnette på sojafärs
Kökets rätt: Lasagnette på nötfärs
Kökets gröna: Zucchinigratäng med örter, potatis, varm grönsak
Kökets rätt: Karibisk fiskgratäng, kokt potatis, varm grönsak
Kökets rätt 2: Blodpudding med lingonsylt
Kökets gröna: Falafel med klyftpotatis och vitlöksyoghurt
Kökets rätt: Kycklingköttbullar med klyftpotatis och vitlöksyoghurt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.
För att få mer information om måltiderna gå in på koketbysodexo.se eller KLICKA HÄR!