Noltorpsskolan
Vecka 21
Frukost:Havregrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Bouletter, gräddsås och potatis
Kökets rätt: Pannbiff, gräddsås och potatis, lingon
Mellanmål: Äggsmörgås på mjukt bröd, kaviar, 1 sorts pålägg, mjölk, hårt bröd, grönsak, frukt
Frukost:Yoghurt serveras med flingor/müsli samt sylt, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Gulärtsbiff serveras med varm couscoussallad
Kökets rätt: Falukorv och makaroner, ketchup & senap
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
Frukost:Mannagrynsgröt med äppelmos serveras med mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna:Paprikagulasch serveras med ris
Kökets rätt: Ugnstekt lax, gräddfilsås samt potatis
Mellanmål: Filmjölk, mjölk, cornflakes, sylt, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak, frukt
Frukost:Mjölk med mjukt och hårt bröd, kokt ägg och kaviar, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna:Rotfruktsmedaljong, bulgur och örtsås
Kökets rätt: Pastagratäng med vårprimörer och böner
Mellanmål: Rösti, mjölk, hårt bröd, grönsak och frukt, lingonsylt
Frukost:Grahamsgröt serveras med äppelmos mjölk, mjukt bröd, 2 sorters pålägg och grönsak
Kökets gröna: Soja stripes, bbq-sås och rostad potatis
Kökets rätt: Kyckling drumsticks, bbq-sås och rostad potatis
Mellanmål: Mjölk, mjukt- och hårt bröd, två sorters pålägg, grönsak och frukt
All pasta, kyckling och köttfärs som serveras är svensk. Potatisen är närproducerad och kommer från Svartemaden. Varje dag serveras även hårt bröd, bordsmargarin, sallad, grönsaker, mjölk och vatten.