Rudbecksgymnasiet
Vecka 19
Fisk Smögen & potatismos
Pasta med ostsås
Blomkålstikka masala
Moussaka.
Risotto med vårprimörer
Ärt- & broccolibiff med couscous och citronmajo
Pasta med tomatsås🍅
Ceasarsallad med sojabites & rökigt ärtprotein samt parmesanost
Restaurangens val
Kristi himmelsfärd dag
Studiedag
Välkommen till Rudbecks restaurang & café! Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.