Rudbecksgymnasiet
Vecka 17
Tonfiskpasta
Chili sin carne med havreris
Kesoomelett med rostad paprika, potatis och linser
Panerad sej med kokt potatis och dansk remoulad
Potatisgratäng med spenat och fetaost
Fried rice med grönsaker och mango - & limedressing
Pytt i panna med äggrullar och rödbetor
Morotslasagne
Sötsurgrönsaksgryta med ris
Bakad potatis med curryröra med sojabites
Shakshouka
Restaurangens val
Ramen på kycklingbuljong
Lins- och tomatsoppa
Pastasallad, shot, nybakat bröd & spread
Välkommen till Rudbecks restaurang & café! Vi vet att livsmedelsproduktionen gör stora klimatavtryck på vår planet. Därför väljer vi råvaror med omsorg, lagar maten från grunden med ett större utbud av det gröna köket. Vi väljer KRAV, ekologiskt och MSC, med omtanke om dig, djur, natur och kommande generationer, eftersom det som är hållbart för Dig också är hållbart för vår planet. Du kan hjälpa till genom att tänka på att äta upp maten du lägger på tallriken, tillsammans minskar vi miljöpåverkan, tillsammans gör vi skillnad.