Sanduddens skola
Vecka 20
Korv Stroganoff serveras med ekologisk bulgur
Vegetarisk Stroganoff med ekologisk bulgur
Sej med eko panering, kulpotatis(eko) och currymajonnäs
Pankopanerad hoki, ekologisk kulpotatis och currymajonnäs
Kikärtgryta med spenat, kokosmjölk och gurkmeja
Ekologisk pasta Bolognese med riven parmesan
Vegetarisk Bolognese på ekologisk sojafärs och riven parmesan
Husets soppa med nybakad bröd och färskost
Kyckling fajitas, tortillabröd, gräddfil, guacamole och salsa
Vego fajitas, tortillabröd, guacamole, salsa och gräddfil
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat