Stenhamraskolan
Vecka 20
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner och ketchup
Jambalaya på grönsaker och växtchorizo
Gröna bordet
Kyckling i indisk gul curry serveras med basmatiris
Grön chili med svarta bönor serveras med majsplätt
Gröna bordet
Spagetti frutti di mare (tomat, räkor, blåmusslor, rucola och citron)
Morotslasagne serveras med riven grana padano
Gröna bordet
Caesarsallad
Grön ärtsoppa, tunnpannkaka med jordgubbssylt
Gröna bordet
Kebab med goda tillbehör
Vegetarisk kebab med goda tillbehör
Gröna bordet
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat