Tångvallaskolan
Vecka 20
Pasta med pestokräm, räkor, zucchini och blåmusslor.
Pasta med pestokräm, zucchini och sojabönor.
Elevens val- Kasslergratäng med ananas och ris.
Sellerigratäng med ananas och ris.
Färsk ångad sejfilé i hummersås med purjolök och potatismos.
Vegetariska pannbiffar i krämig tomatsås med potatismos.
Vegetarisk Lasagne
Vegetarisk Lasagne
Linssoppa med creme fraiche, soltorkad tomat och basilika.
Linssoppa med creme fraiche, soltorkad tomat och basilika.
Välkomna till Tångvallaskolans "Restaurang Badankan". Varje dag serveras en stor fräsch salladsbuffé, vegetariska varma rätter, hembakat surdegsbröd och Kravmärkt ekologisk mjölk. Vi är en Brons-certifierad restaurang vilket innebär att minst 30% av råvarorna vi använder i produktionen är ekologiska och 50% av dessa är Kravmärkta. Vid frågor ring oss gärna på telefon 040425575 Köksmästare Fredrik Nilsson Följ oss gärna på instagram för bilder och annat skoj Klicka här - @tangvallakoket