Tappströmsskolan
Vecka 20
Kebabgryta med bulgur och vitlökssås
Vegokebabgryta med bulgur och vitlökssås
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Sejfilé med hummerfond ,saffran och dill. kokt potatis
Broccolifrestelse med fetaost och röda linser
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Pasta med belugabolognese
Blomkålsbolognese
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Köttbullar, gräddsås, lingon och kokt potatis
Morotsbiffar med vitlökscreme och kokt matvete
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Elevens val: Korvstroganoff med kokt ris
Halloumi stroganoff med kokt ris
I varmbuffén finns rostade grönsaker och bonusrätter
Salladsbuffé
Matproduktion lagar maten på plats i alla kommunala förskolor och skolor. Vi väljer kött från Sverige och serverar miljömärkt fisk. 32% av våra inköp i skolan är ekologiska. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet – just nu ligger vi under rikssnittet. Mer om vårt arbete hittar du på Instagram @matproduktion eller på hemsidan: https://www.ekero.se/kommun-politik/fakta-om-ekero-kommun/lunch--mat